Siia tulevad siis parimad retseptid mida te teate.Postitage neid siis!!
Ma lisan ühe mahlakokteili see on väga hea klassiõhtul pidevalt joome seda ning kodus ka ns vahel seda teen see on siin:
Vajaläheb:
250 ml limonaadi
250 ml õunamahla
300 ml apelsinimahla
100 ml jõhvikasiirupit
Kuidas teha:
Sega kõik joogid oma vahel kokku,võid isegi mikserdada.Kui on mikserdatud võid lisada maitsejärgi suhkurt(nt mina joon seda 1 tee lusika täie suhkruga)nüüd kui tahad võid lisada ka joogile veidike sidrunimahla.Serveeri suures klaasis.(PS:Siit peaks nendest kogudest tulema vist välja 3 portsu)
Pilt milline välja näeb:
Ma lisan siis ühe hea koogi sidrunikoogi!Me koguaeg teeme seda see on nii hea!!!
PŌHI:
125 g vōid
2½ dl jahu
½ dl tuhksuhkrut
1 sl vett
TÄIDIS:
3 dl vett
1½ dl suhkrut
1 dl maisitärklist
1 sidrunimahl ja riivitud koor
1 laimimahl ja riivitud koor
4 munakollast
1 dl 35%-list vahukoort
KATE:
4 munavalget
1½ dl suhkrut
tuhksuhkur
Valmistusaeg:
Valmistamisaeg u 50 minutit + u 40 minutit küpseb.
Valmistusviis
Sega tainas ja pane 23 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi, lase tainal külmas u 30 minutit seista.
TÄIDIS: Sega vesi, suhkur ja maisitärklis ning sidruni- ja laimimahl ning riivitud koor. Keeda veidi tasasel tulel samaegselt segades. Võta pott tulelt ja lisa ükshaaval munad, igakord korralikult segades. Lisa koor.
Vala sidrunikreem külmas seisnud tainale ning küpseta 150 kraadi juures u 20 minutit ehk kuni sidrunikreem on valmis. (st, kuni kreem on nii läbiküpsenud, et seda on võimalik lõigata.)
KATE: Vahusta munavalged tugevaks vahuks, suhkur lisa järk-järgult vahustamise ajal. Pritsi tordipritsist või määri vahustatud munavalge küpsetatud sidrunikoogile.
Küpseta veel 175 kraadi juures u 8 minutit.
Keera kuumus kinni ja lase koogil jahtuda ahjus.
Jahtunud koogile puista tuhksuhkrut.
Pilt milline välja näeb:

Ma lisan ühe mahlakokteili see on väga hea klassiõhtul pidevalt joome seda ning kodus ka ns vahel seda teen see on siin:
Vajaläheb:
250 ml limonaadi
250 ml õunamahla
300 ml apelsinimahla
100 ml jõhvikasiirupit
Kuidas teha:
Sega kõik joogid oma vahel kokku,võid isegi mikserdada.Kui on mikserdatud võid lisada maitsejärgi suhkurt(nt mina joon seda 1 tee lusika täie suhkruga)nüüd kui tahad võid lisada ka joogile veidike sidrunimahla.Serveeri suures klaasis.(PS:Siit peaks nendest kogudest tulema vist välja 3 portsu)
Pilt milline välja näeb:
Ma lisan siis ühe hea koogi sidrunikoogi!Me koguaeg teeme seda see on nii hea!!!
PŌHI:
125 g vōid
2½ dl jahu
½ dl tuhksuhkrut
1 sl vett
TÄIDIS:
3 dl vett
1½ dl suhkrut
1 dl maisitärklist
1 sidrunimahl ja riivitud koor
1 laimimahl ja riivitud koor
4 munakollast
1 dl 35%-list vahukoort
KATE:
4 munavalget
1½ dl suhkrut
tuhksuhkur
Valmistusaeg:
Valmistamisaeg u 50 minutit + u 40 minutit küpseb.
Valmistusviis
Sega tainas ja pane 23 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi, lase tainal külmas u 30 minutit seista.
TÄIDIS: Sega vesi, suhkur ja maisitärklis ning sidruni- ja laimimahl ning riivitud koor. Keeda veidi tasasel tulel samaegselt segades. Võta pott tulelt ja lisa ükshaaval munad, igakord korralikult segades. Lisa koor.
Vala sidrunikreem külmas seisnud tainale ning küpseta 150 kraadi juures u 20 minutit ehk kuni sidrunikreem on valmis. (st, kuni kreem on nii läbiküpsenud, et seda on võimalik lõigata.)
KATE: Vahusta munavalged tugevaks vahuks, suhkur lisa järk-järgult vahustamise ajal. Pritsi tordipritsist või määri vahustatud munavalge küpsetatud sidrunikoogile.
Küpseta veel 175 kraadi juures u 8 minutit.
Keera kuumus kinni ja lase koogil jahtuda ahjus.
Jahtunud koogile puista tuhksuhkrut.
Pilt milline välja näeb:
